The Big Bang Theory

(3.-5.12.2009)

Viimeiset kolme päivää Greymouthissa opiskelija-asuntolassa kuluvat kevätflunssaa potiessa. Melonnasta ja muusta urheilusta täytyy pitää muutama päivä taukoa. Aika kuluu pitkästä aikaa musiikkihommissa: nuotinkirjoitus- ja sovitustöitä koti-Suomeen, biisinkirjoitusta, sekä henkilökohtaisen uusiseelantilaisen musiikkikokoelman kartuttamista.

Mieleenpainuvinta näiltä kolmelta päivältä on kuitenkin TV:n komediasarja ”The Big Bang Theory”. Yhdellä kaverilla on kolme tuotantokautta kyseistä sarjaa tietokoneella, ja kaikki kolme tuotantokautta tulee kelattua läpi kahdessa vuorokaudessa. Muutama päivä vihanneksena sohvalla on tervetullutta vaihtelua varsin intensiiviselle viimeksi kuluneelle neljälle viikolle.

Seuraavaksi tähtäimessä on Queenstown, jossa on tarkoitus toimia oppaana Queenstown Rafting –nimisessä puljussa. Muutamat ensimmäiset viikot kuluvat vielä harjoittelijan statuksella, mutta jos kaikki menee hyvin, on vuodenvaihteen jälkeen mahdollista alkaa pienentää tulojen ja menojen välistä kuilua... Länsirannikon kuuluisat (heli-melonta)joet jäävät siis tällä erää harmillisen vähälle käytölle, mutta täytyy palata asiaan lähempänä maaliskuuta.

1 kommentti:

Valpuri kirjoitti...

Mahtavuutta! Kai maan vaikutteet näkyy jo musiikissa? "Tämä on hänen Uuden-Seelannin kaudeltaan." Täällä sataa lunta niin, ettei vastapäistä kauppakeskusta näy lainkaan. Joulun tunnelmissa siis, hyvät hanukat sinnekin!